Sa nu ne uitam eroii

Asociația „Voluntariat pentru Viață“ din Mărășești a finalizat proiectul „Să nu ne uităm eroii!”, finanțat de Uniunea Europeana prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – „Tineret în Acțiune“- Actiunea 1.2-Initiative ale tinerilor.
Proiectul a început pe 2 august 2013, iar în activitățile proiectului au fost implicaţi 24 de tineri ai grupului, cu vârste între 16-25 de ani, proveniți din mediile urban și rural, toti din orasul Marasesti. Aceştia au interacționat în vederea dezvoltării abilităților de socializare și comunicare.
“Scopul proiectului a fost acela de creștere a nivelului de informare a tinerilor participanți la proiect în domeniul patrimoniului cultural si implicit conștientizarea tinerilor cu privire la importanța istorică a orașului Mărășești. Printre obiectivele proiectului, menționăm asimilarea unor valori europene, precum educația multiculturală, diversitatea etno-culturală și promovarea cetățeniei europene active“, a precizat profasoara Any Mary Drăgan, managerul proiectului.
Asociația „Voluntariat pentru Viață“ a derulat activitățile specifice proiectului în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu“ – Mărășești și cu Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național – Vrancea.