Asociaţia „Voluntariat pentru Viaţă” promovează proiectele care susţin tinerii

Tineri voluntari in proiect ISă fii voluntar inseamna sa imparti bucurie cu cei din jur , asa ca asociatia „Voluntariat pentru Viata ” desfasoara o actiune cu ocazia Sarbatorilor de Craciun. Cei dornici sa dea o mana de ajutor celor aflati in impas vor darui alimente, jucarii ,hainute cat si alte bunuri.Daca vrei sa ni te alaturi vino in data de 15 decembrie, orele 14.00 in fata hotelului Marasesti sa aducem o raza de soare pe chipul celor aflati in dificultate.

Asociatia „Voluntariat pentru Viata” promoveaza proiectele care sustin tinerii ce vor sa acumuleze informatii despre educatie si activitati nonformale cat si despre voluntariat.Aceasta asociatie de-a lungul timpului a reusit sa implementeze mai multe proiecte printre care si , „Sa nu ne uitam eroii” finantat de C.E.prin A.N.P.C.D.E.F.P.

Marasesti VIIProiectul „Sa nu ne uitam eroii ” se desfasoara in localitatea Marasesti la initiativa a trei oameni minunati iar participantii sunt 24 de tineri elevi sau fost elevi ai Liceului Eremia Grigorescu . Acest proiect ii ajuta sa acumuleze cat mai multe informatii despre istoria orasului, despre valorile acestuia ce nu trebuiesc uitate cu trecerea timpului.Proiectul se desfasoara din luna august 2013 si se va termina in luna februarie a anului 2014.

Pe parcursul acetuia, adolescentii au avut ocazia sa viziteze Mausoleul Marasesti altfel decat au facut-o in trecut , sa i-a parte la activitati nonformale eliberandu-i de stresul ce ii domina la scoala, sa invete despre domeniul media cat si sa desfasoare jocuri distractive.Pana la terminarea proiectului acestia se vor bucura de o excursie in natura la Lepsa in perioada 13-16 decembrie 2014.

Distribuie: