VIDEO: Conferinţa de încheiere a proiectului „Să nu ne uităm eroii”, derulat de Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă”

Participanti proiect ONG Marasesti

Asociația „Voluntariat pentru Viață“ din Mărășești a finalizat proiectul „Să nu ne uităm eroii!”, finanțat de Comisia Europeană prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale – „Tineret în Acțiune“- Actiunea 1.2-Initiative ale tinerilor.

Proiectul a început pe 2 august 2013, iar în activitățile proiectului au fost implicaţi 24 de tineri ai grupului, cu vârste între 16-25 de ani, proveniți din mediile urban și rural, toti din orasul Marasesti. Aceştia au interacționat în vederea dezvoltării abilităților de socializare și comunicare.

Scopul proiectului a fost acela de creștere a nivelului de informare a tinerilor participanți la proiect în domeniul patrimoniului cultural si implicit conștientizarea tinerilor cu privire la importanța istorică a orașului Mărășești. Printre obiectivele proiectului, menționăm asimilarea unor valori europene, precum educația multiculturală, diversitatea etno-culturală și promovarea cetățeniei europene active„, a precizat profasoara Any Mary Drăgan, managerul proiectului.

Asociația „Voluntariat pentru Viață“ a derulat activitățile specifice proiectului în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu“ – Mărășești și cu Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național – Vrancea.

Participanti la Sa nu ne uitam eroii

Distribuie: