Asociaţia „Voluntariat pentru Viaţă” din Mărăşeşti va derula un nou proiect finanţat de Comisia Europeană

Traian Negulescu si Any Mary Dragan la DCCPCN Vrancea

În cadrul actiunii „Tineret în acţiune”, Asociaţia „Voluntariat Pentru Viaţă” din Marasesti a castigat un nou proiect finantat de Comisia Europeana. Proiectul se numeste „O viata mai verde”‘ si se va desfasura intr-un parteneriat intre Asociatia Voluntariat Pentru Viata Marasesti si Primaria Biliesti.

Managerul de proiect este profesoara Dragan Any Mary (foto dreapta).  Asociatia VPV promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios si si-a propus prin intermediul acestui proiect sa organizeze cat mai multe activitati nonformale de protejare a mediului ambiant, activităţi adresate tinerilor. „Am avut ideea unui proiect care promoveaza voluntariatul, responsabilizarea sociala si cresterea interesului fata de mediul inconjurator„, a spus Any Mary Drăgan.

Proiectul „O viaţă mai verde” ‘se adreseaza unui numar de 20 de tineri proveniti din comunitati geografice diferite, cu varsta pana in 20 de ani, tineri dornici de a desfasura activitati in aer liber, motivati de asimilarea unor noi cunostinte in domeniul educatiei nonformale si a mediului inconjurator.

Distribuie: