Ziua Internațională a Cititului împreună!

Ziua Internațională a Cititului împreună!
Alături de elevii de la Gugesti și voluntarii Corpului European de Solidaritate, am petrecut o zi specială dedicată lecturii. Împreună, am format mici grupuri și am creat postere care să promoveze importanța cititului. Am ales titlul „Citeste! azi, mâine, ÎNTOTDEAUNA!” pentru poster și am creat un design captivant, plin de idei și recomandări pentru pasionații de cărți.
Pe poster, am dorit să subliniem motivele pentru care cititul este atât de valoros. Am evidențiat faptul că prin lectură ne deschidem către lumi noi și căpătăm cunoștințe noi. Am inclus și recenzii de cărți care ne-au impresionat și recomandări de lecturi captivante, pentru a încuraja și inspira pe toți cei care vor vedea posterele noastre.
Această activitate a fost o oportunitate minunată de a ne conecta cu bucuria cititului și de a împărtăși pasiunea noastră cu ceilalți. Am fost încântați să lucrăm împreună și să ne exprimăm creativitatea prin intermediul posterele noastre. Sperăm că acestea vor inspira și vor încuraja pe toți cei care le vor vedea să se aventureze în lumea fascinantă a cărților.
Corpul European de Solidaritate
Distribuie: