O calătorie în Tunisia

În cadrul activității de astăzi ,am avut o prezentare detaliată despre Tunisia, unde am descoperit frumusețea peisajelor sale, istoria bogată și tradițiile sale unice. Am învățat despre celebrele atracții turistice, cum ar fi orașul vechi Medina din Tunis, ruinele antice de la Cartagina și plajele spectaculoase de la Hammamet.
De asemenea, am avut o sesiune de dans tunisian, unde am învățat câteva mișcări și ritmuri tradiționale. Dansul tunisian este plin de energie și expresivitate, iar elevii noștri au fost foarte entuziasmați să încerce aceste dansuri.
În partea de geografie, am explorat harta Tunisiei și am învățat despre locația sa în nordul Africii, despre vecinii săi și despre climatul specific regiunii.
La finalul activității, am avut un chestionar despre Tunisia, în care elevii au avut ocazia să își testeze cunoștințele dobândite în timpul prezentării și activităților.
Mulțumim tuturor voluntarilor noștri care au ajutat la organizarea și desfășurarea acestei activități. Fără voi, nu am fi reușit să facem acestă activitate minunată posibilă.
Corpul European de Solidaritate
Distribuie: