Ședință de Consiliere pentru Seniorii din Mărășești, Centrată pe Relațiile Interpersonale

„Asociația „Voluntariat pentru Viață” Încheagă Legături: Ședință de Consiliere pentru Seniorii din Mărășești, Centrată pe Relațiile Interpersonale”

La Sediul Centrului Social Multifuncțional din Mărășești, în data de 15.06.2023,  Asociația „Voluntariat pentru Viață” a găzduit o ședință specială de consiliere psihologică pentru seniori, axată pe înțelegerea și îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Împreună cu psihologul echipei, Adriana Arghire, această inițiativă a avut ca scop să ofere suport și ghidare în dezvoltarea și menținerea unor relații sănătoase și armonioase.

Detalii despre Ședință:

  • Participanți și Facilitatori: Seniorii au avut oportunitatea de a interacționa și de a învăța din experiența și cunoștințele psihologului Adriana Arghire, membru al echipei Asociației „Voluntariat pentru Viață”.
  • Subiecte Abordate:
    • Comunicare eficientă: Tehnici și strategii pentru o comunicare mai bună și mai eficientă în relațiile interpersonale.
    • Înțelegerea emoțiilor: Cum să identificăm și să gestionăm emoțiile pentru a îmbunătăți relațiile cu cei din jur.
    • Rezolvarea conflictelor: Abordări constructive pentru gestionarea și rezolvarea conflictelor într-un mod pozitiv și eficient.

Impact și Reacții:

Ședința de consiliere a fost primită cu brațele deschise de către seniorii participanți. Mulți au exprimat recunoștință pentru ocazia de a învăța și a obține sfaturi utile pentru îmbunătățirea relațiilor lor cu cei din jur.

Această inițiativă a Asociației „Voluntariat pentru Viață”, împreună cu implicarea dedicată a psihologului Adriana Arghire, a avut un impact semnificativ în sprijinirea seniorilor pentru a îmbunătăți și a îngriji relațiile lor interpersonale. Eforturile lor în furnizarea acestor resurse și suport psihologic demonstrează angajamentul lor constant față de bunăstarea și sănătatea comunității.

 

 

Distribuie: