La Mărășești este în desfășurare „Festivalul Zmeielor”

Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Focșani, în parteneriat cu Asociația Voluntariat Pentru Viață Mărășești.

Conform organizatorilor este vorba de 6 zile de joacă și voioșie la Centrul Multifuncțional cu tineri voluntari ESC și copii mai mici și mai mari. Miercuri 5 iulie 2023, precizează aceiași sursă, ”a fost ziua 3 și am reușit să aducem alături de copiii Mărășeștiului și beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară prin proiectul Generații în Armonie”.Citiți textul integral al postării activată miercuri 5 iulie 2025 despre ”Festivalul Zmeielor” de la Mărășești pe contul de facebook Voluntariat Pentru Viață

„Palatul Copiilor Focșani, în parteneriat cu Asociația Voluntariat Pentru Viață organizează <<Festivalul Zmeielor>> la Mărășești. 6 zile de joacă și voioșie la Centrul Multifuncțional cu tineri voluntari ESC și copii mai mici și mai mari. Astăzi( n.r. miercuri 5 iulie 2023) a fost ziua 3 și am reușit să aducem alături de copiii Mărășeștiului și beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară prin proiectul „Generații în Armonie”.

Seniorii noștri și-au oferit timpul și atenția copiilor și i-au ajutat pe micuți să coloreze sau, mai bine zis, să-și pregătească viitoarele aparate de zbor! Entuziasm, râsete, implicare și voie bună – asta am simțit astăzi.

În plus, astăzi am sărbatorit-o pe tanti Anica care a împlinit 89 de ani și pe doamna Lăzărescu. Tanti Anica încă mai taie cu coasa și ne arată cum s-a tăiat la un deget zilele trecute că au pus-o bărbații să ascută cu mâna dreaptă când ea e stângace. Dar nu s-a lăsat, a luat pila, a ascuțit cum știa ea mai bine și a dat înainte. <<Nu se tin barbatii astia dupa mine la coasa>>, îmi șoptește tanti Anica, cu vocea ce răsună din corpul ce a văzut 89 de primăveri. Așa vrem să îmbătrânească toți oamenii!

Mulțumim doamnelor învățătoare, voluntarilor și seniorilor noștri pentru implicare și răbdare! Nu în ultimul rând, mulțumim copiilor că ne-au umplut casa din nou cu râsetele lor!”

Daniel Drăgan -președintele Aspciației ”Voluntariat pentru Viață” Mărășești

Distribuie: