Întâlnire de proiect transnațională Senior

  26 august a marcat prima întâlnire transnațională de proiect a parteneriatului strategic „Sprijinirea nevoilor persoanelor în vârstă este responsabilitatea noastră”, care a reunit parteneri din România – Asociatia TEAM4Excellence și Voluntariat pentru Viață, Spania – Asociația DESES-3, Polonia – INBIE si Italia – Petit Pas Aps. Prin acest parteneriat lucrăm pentru a crește nivelul de angajament al seniorilor de a participa la activități educaționale și schimburi de experiență.

Sub coordonarea organizaţiei româneşti ASOCIATIA TEAM 4 EXCELENTA, membrii consorțiului s-au întâlnit pentru prima dată, prezentându-se, dar și organizațiile lor. Partenerii spanioli Asociație DESES-3 a participat la întâlnire online.

Partenerii au discutat despre dezvoltarea proiectului până în prezent și acțiuni ulterioare, inclusiv:

  • raportarea progresului
  • riscuri potențiale și atenuări
  • control bugetar
  • planifică activitățile de diseminare și exploatare

Prezentare de ansamblu asupra primului și celui de-al doilea rezultat al proiectului au fost prezentate de către coordonator, Nevoi esențiale ale educatorilor pentru a sprijini persoanele în vârstă„, Și”Module de curs pentru educatori, facilitatori și voluntari„.

Modulele de curs vor fi disponibile în curând pentru a fi studiate pe Platformă europeană de educație non-formală MOOC – TrainingClub.eu.

A doua întâlnire transnațională de proiect este programată în decembrie și va fi organizată de partenerii spanioli. Între timp, organizațiile lucrează din greu pentru a finaliza rezultatele proiectului.

Citiți mai multe despre proiect pe site-urile partenerilor noștri: , Petit Pas ApsAsociatia Deses-3INBIE.

Faceți clic aici pentru a citi comunicatele de presă în limbile partenerilor EN RO | SP | IT PL

Locație: Polonia

Data: 26 august 2021

Distribuie: