Instrumente digitale de facilitare, noiembrie 2022, întâlnire online cu voluntarii ESC

Pe 8 noiembrie, ECHIPĂ 4Excelență a organizat o întâlnire online cu voluntarii Corpului European de Solidaritate din Voluntariat pentru Viață. Scopul întâlnirii a fost promovarea Autoevaluarea abilităților de facilitator digital, care a fost creat în contextul proiectului Erasmus+ „Facilitator digital pentru adulți peste 55 de ani”. Ovidiu Acomi, președintele Asociației TEAM4Excellence a stat de vorbă cu tinerii și i-a îndrumat cu sfaturi pentru a folosi platforma fără probleme.

El le-a vorbit despre pașii de urmat în timp ce pilotează instrumentul digital, inclusiv înregistrarea pe platformă, oferirea de feedback, le-a explicat harta individuală de competențe pe care o vor primi după completarea chestionarului. Ne așteptăm ca tinerii voluntari să afle mai multe despre nivelul abilităților lor și să-și ia certificatele.
La final, pentru a putea monitoriza pilotarea, am organizat o altă întâlnire online cu participanții o săptămână mai târziu.

TEAM4Exellence și Voluntariat pentru Viață din România sunt parteneri în proiectul DIFA55+ împreună cu Amprenta formativă din Spania și Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi din Turcia.

Distribuie: