La discuție cu preotul

Evenimentul din această seară la Centrul Social Multifuncțional a fost cu adevărat deosebit!
Am avut privilegiul să ne întâlnim și să discutăm alături de seniorii noștri din cadrul Serviciului de Asistență Comunitară într-o atmosferă plină de învățăminte și interacțiuni semnificative, avându-l alături de noi pe preotul Cristinel Palade.
Cu o profundă înțelegere a aspectelor spirituale și a importanței echilibrului interior, părintele Cristinel Palade a împărtășit în cadrul evenimentului nostru idei și concepte despre post și sănătatea sufletului.
Astfel, în discursul său, părintele Cristinel a adus în discuție nu doar importanța postului și a nutriției echilibrate, ci și rolul esențial al faptelor noastre zilnice în construirea unei vieți în armonie cu noi înșine și cu cei din jur. Astfel, a subliniat că gesturile noastre reflectă nu doar ceea ce suntem, ci și ceea ce dorim să aducem în lumea din jurul nostru.
Părintele Cristinel Palade ne-a amintit că gesturile noastre nu sunt doar simple acțiuni, ci sunt expresii ale valorilor și principiilor noastre interioare. În învățăturile sale, a evidențiat că avem puterea de a influența pozitiv nu doar propria noastră viață, ci și viața celor din jurul nostru prin modul în care alegem să interacționăm cu lumea.
Astfel, ne-a îndemnat să fim conștienți de fiecare acțiune pe care o întreprindem și să aducem în lumea din jurul nostru lumina și bunătatea pe care dorim să o vedem reflectată.
Vă mulțumim pentru vizită și vă mai asteptăm alături de noi!
Distribuie: