Facilitatori digitali pentru adulții de peste 55 de ani – Întâlnire transnaţională 4

Pe 11 octombrie 2023, Asociația Voluntariat Pentru Viata a organizat a patra întâlnire transnațională la Mărășești, România, în cadrul proiectului de colaborare Erasmus+, „Facilitatori digitali pentru adulți peste 55 de ani.” La întâlnire au participat delegați din țările partenere:

Scopul acestei întâlniri a fost de a efectua o evaluare intermediară a parteneriatului și a rezultatelor acestuia. La începutul întâlnirii, TEAM4Excellence, coordonatorul proiectului, a oferit o imagine de ansamblu asupra proiectului și a activităților proiectului finalizate până în prezent. Coordonatorul proiectului a prezentat cel de-al treilea și ultim rezultat al metodologiei proiectului, care este a ghid pentru educatori în două părți: materiale educaționale și tutoriale video care vizează îmbunătățirea abilităților digitale ale adulților peste 55 de ani. Programul de formare DIFA a fost finalizat în versiunea sa inițială, iar grupurile țintă ale proiectului vor testa și valida rezultatul, oferind feedback pentru îmbunătățirile finale ale rezultatul proiectului. În cele din urmă, ghidul pentru facilitatorii digitali este disponibil pe o platformă Moodle, unde educatorii vor găsi conținut EnglezăRomânăSpaniolă, și Turcă.

La finalul întâlnirii, partenerii au discutat următoarele planuri, strategia de diseminare a rezultatelor prin evenimente multiplicatoare și termenele finale.

Citiți mai multe aici în EN și RO.

 

Locaţie: Mărăşeşti, România

Data: 10 octombrie 2023

 

Distribuie: