Elena voluntară ESC.

Bună!

Sunt Elena din Georgia. Eram în drum spre a începe un program de masterat în Studii Culturale când am decis să amân acest pas și să obțin, în schimb, o experiență directă într-o altă cultură. Așadar, mă aflu aici, într-un oraș mic, dar extrem de important din România. Vorbind despre cultură, oamenii pe care îi întâlnesc zilnic pe străzi sunt mereu foarte prietenoși și ospitalieri; lasă impresia că îi cunosc toată viața mea.

În cadrul proiectului „Earth Recall,” încercăm să creștem nivelul de conștientizare al copiilor cu privire la diverse probleme socio-culturale, de la multiculturalism la comunicare eficientă. Este cu adevărat o bucurie să lucrezi cu copii și să vezi evoluția lor. Din păcate, mai este mult de dezvoltat și tocmai de aceea munca Asociației Voluntariat Pentru Viață este atât de oportună, importantă și valoroasă. Este remarcabil cât de mult efort și timp investesc fiecare membru al asociației în activitățile lor voluntare și fără îndoială efortul va fi rodnic.

Acum, că au trecut deja patru luni, văd cât de importantă a devenit această experiență pentru mine. Sunt recunoscătoare organizatorilor proiectului că am ocazia să comunic cu copiii și adulții minunați. Aștept cu nerăbdare să văd ce va aduce viitorul acestui proiect și cum voi continua să contribui. Această perioadă a fost plină de învățăminte și conexiuni speciale, iar fiecare zi aduce cu sine noi provocări și bucurii. Mă simt parte a unei comunități vibrante și pline de inimă, iar această experiență va rămâne cu mine pentru totdeauna.

Distribuie: