Astăzi, în cadrul Centrului Social Multifuncțional Mărășești, am avut parte de o zi minunată de pregătire pentru sărbătoarea de Halloween

🎃 Astăzi, în cadrul Centrului Social Multifuncțional Mărășești, am avut parte de o zi minunată de pregătire pentru sărbătoarea de Halloween! Copiii, voluntarii ESC ai Asociației Voluntariat Pentru Viața și bunicii s-au adunat împreună pentru a picta bostani, creând decorațiuni spectaculoase.
🧡 Bunicii au fost sufletele acestei activități, aducând bostani și pregătind tot ce era necesar. Cu experiența și înțelepciunea lor, i-au îndrumat pe cei mici și le-au împărtășit povești din copilăria lor.
🖌️ Copiii și voluntarii au fost plini de entuziasm și creativitate, lucrând cu pricepere la pictarea bostanilor. Bunicii le-au fost alături, oferindu-le nu doar companie, ci și înțelepciune.
🍰 Pe parcursul activității, am fost răsfățați cu delicioase prăjituri de casă pregătite cu dragoste de doamna Maricela Vaslavec și doamna Rodica Ghinița. Mâncarea bună și momentele de convorbire au adus bucurie în inimile tuturor.
Această zi a fost un adevărat tribut adus intergeneraționalității, unde experiența se întâlnește cu entuziasmul, și unde se construiește o punte de înțelegere între generații.
Cu toții așteptăm cu nerăbdare să vedem expoziția cu bostanii noștri cu ocazia Sărbătorii de Halloween!
Activitatea face parte din proiectul „Generații în armonie ” finanțat de Fundația Regală Margareta a României.
🎃👻🧡
 
Distribuie: