Ziua Tineretului

„Uniți prin Generații: sărbătorind „Ziua Tineretului” la Centrul Social Multifuncțional, prin activități intergeneraționale seniori-copii, organizate de Asociația „Voluntariat pentru Viață””

La Centrul Social Multifuncțional, pe data de 10.08.2023  Asociația „Voluntariat pentru Viață” a creat un eveniment special pentru sărbătorirea Zilei Tineretului, aducând împreună două generații într-o activitate intergenerațională inedită. Seniorii și copiii s-au unit într-o zi plină de bucurie și învățare, evidențiind importanța interacțiunii și a învățării reciproce.

Detalii despre Activitate:

Participanți și Activități: Seniorii din Centrul Social Multifuncțional și copiii din comunitate s-au bucurat de diverse activități, de la ateliere de creație și până la jocuri și momente de socializare.

Activități Desfășurate:

    • Ateliere Creative: Tinerii și seniorii au colaborat în ateliere de artă și creație, împărtășind talente și tehnici într-o atmosferă de încurajare și bucurie.
    • Jocuri și Activități Recreative: Au fost organizate jocuri și activități care au facilitat interacțiunea dintre generații, promovând legăturile emoționale
    • Impact și Reacții:

Această zi dedicată interacțiunii dintre seniori și copii a avut un impact profund asupra participanților. Ambele generații au experimentat bucuria și înțelesul adus de interconectarea dintre experiențele și perspectivele diferite.

Concluzie:

Inițiativa Asociației „Voluntariat pentru Viață” a evidențiat frumusețea și importanța colaborării dintre generații. Această sărbătoare a Zilei Tineretului a adus împreună comunitatea într-un mod care a consolidat legăturile dintre seniori și copii, evidențiind înțelepciunea și vitalitatea pe care fiecare generație o aduce într-o comunitate.

 

Distribuie: