„Ziua Dulce a Voluntariatului: Sărbătoriții lunii august : Torturi, Prăjituri și Zâmbete!”

„Ziua Dulce a Voluntariatului: Sărbătoriții lunii august : Torturi, Prăjituri și Zâmbete!”

E vremea sărbătorilor. Azi, 24.08.2023 îi sărbătorim pe beneficiarii Programului de Interes Național născuți în luna august și Asociația „Voluntariat pentru Viață” a  pregătit terenul pentru o explozie de dulce și voie bună în această lună a deliciilor gustative.

Augustul e deja dulce de la sine, dar cu oamenii minunați și cu torturile și prăjiturile noastre, va fi pur și simplu o explozie zaharoasă.

Echipa noastră a hotărât să nu lase nicio prăjitură neprofitabilă și să facem din fiecare felie de tort o oază de bucurie. Avem un plan meticulos: tort decorat într-un fel care să te facă să le zâmbești înainte să le mănânci, prăjituri cu arome care să-ți dea viață și energie chiar și în cele mai somnolente zile de vară și, bineînțeles, ceva special pentru cei care nu sunt prea amici cu glutenul sau lactoza.

Deși suntem o asociație serioasă în ceea ce privește ajutorarea comunității, când vine vorba de prăjituri, lucrurile se schimbă. Nu vrem doar să fim voluntari buni, vrem să fim voluntari care știu să facă prăjituri de te lingeai pe degete.

Și nu ne oprim aici! Vrem să împărtășim această dulce bucurie cu toată lumea, așa că organizăm o zi deschisă unde toți cei dornici să-și încerce mâna (și papilele gustative) în arta deserturilor sunt bineveniți.

Evident, veți găsi voluntarii noștri cu mâinile în creme și ciocolată, încercând să creeze prăjituri care să inspire felicitări și torturi care să spună povești. Poate un tort în formă de soare pentru a sublinia căldura acestei luni sau prăjituri cu forme haioase pentru a-ți aduce un zâmbet pe buze în orice moment.

Când vine vorba de voie bună, în Asociația noastră nu ne jucăm. Avem playlist-uri pregătite pentru a crea atmosfera perfectă, unde fiecare ciocnitură de furculiță în farfurie să fie acompaniată de o melodie care să îți facă picioarele să dea din ele. Vom dansa în jurul mesei cu prăjituri, cântând la unison cu glasurile noastre îndulcite de zahăr.

Și cine știe, poate vom avea și un concurs pentru cel mai creativ tort sau cea mai delicioasă prăjitură. Vom avea jurați cu burțile goale și cu unii ochi închiși, pentru a ne asigura că bucuria și deliciile se împart corect.

La finalul întâlnirii, vom fi epuizați, dar fericiți. Pentru că nimic nu poate umple inimile și burțile mai bine decât o întâlnire de dulce și voie bună organizată de Asociația „Voluntariat pentru Viață

Deci, luați-vă furculițele și inima deschisă și alăturați-vă nouă în această zi plină de torturi, prăjituri și bucurie! Ah, și nu uitați să vă antrenați râsul pentru că va fi o zi plină de glume dulci și momente amuzante!

 

 

Distribuie: