Copiii din Mărășești participă la Festivalul Zmeielor, organizat de Palatul Copiilor Focșani și Asociația Voluntariat Pentru Viață

Palatul Copiilor Focșani, în parteneriat cu Asociația Voluntariat Pentru Viață, organizează Festivalul Zmeielor la Mărășești. 6 zile de joaca și voioșie la Centrul Multifuncțional cu tineri voluntari ESC și copii mai mici și mai mari.
În ziua a treia a evenimentului au participat alături de copiii din Mărășești și beneficiarii Serviciului de Asistență Comunitară prin proiectul Generații în Armonie. ”Seniorii noștri și-au oferit timpul și atenția copiilor și i-au ajutat pe micuți să coloreze sau, mai bine zis, să-și pregătească viitoarele aparate de zbor! Entuziasm, râsete, implicare și voie buna – asta am simțit astăzi.

În plus, astăzi am sărbătorit-o pe tanti Anica care a împlinit 89 de ani și pe doamna Lăzărescu. Tanti Anica încă mai taie cu coasa și ne arata cum s-a tăiat la un deget zilele trecute că au pus-o bărbații să ascuță cu mana dreapta când ea e stângace. Dar nu s-a lășat, a luat pila, a ascuțit cum știa ea mai bine și a dat înainte. ”Nu se țin bărbații ăștia după mine la coasa”, îmi șoptește tanti Anica, cu vocea ce răsună din corpul ce a văzut 89 de primăveri. Așa vrem să îmbătrânească toți oamenii!

Mulțumim doamnelor învățătoare, voluntarilor și seniorilor noștri pentru implicare și răbdare! Nu în ultimul rând, mulțumim copiilor că ne-au umplut casa din nou cu râsetele lor!”, au arătat reprezentanții Asociației Voluntariat pentru Viață.
Distribuie: