Triumful Minților Tinere la Concursul de Șah ,, Micul șahist” din Mărășești.

Triumful Minților Tinere la Concursul de Șah ,, Micul șahist” din Mărășești.
Într-o atmosferă plină de concentrare și pasiune pentru șah, Centrul Social Multifuncțional din Mărășești a găzduit în data de 18 decembrie 2023 un eveniment de excepție destinat tinerilor entuziaști ai jocului de șah. Asociația „Voluntariat Pentru Viață” Mărășești a fost gazda acestui concurs captivant, iar coordonatorul clubului de șah, Daniel Dogaru, a fost sufletul din spatele organizării și desfășurării impecabile a competiției.
Șahul, un joc care îmbină strategia, concentrarea și perspicacitatea, a fost o provocare pentru cei 15 elevi pasionați din Mărășești, care au participat cu emoție și dăruire la acest eveniment deosebit. Prin intermediul acestui concurs, copiii și-au putut pune în valoare abilitățile, iar entuziasmul și determinarea lor au fost remarcabile.
Daniel Dogaru și Daniel Drăgan recunoscuți pentru devotamentul lor față de acest joc nobil, au supravegheat fiecare moment al competiției, oferind sfaturi și încurajări tuturor participanților. Spiritul lor captivant și pasiunea pentru șah au inspirat și motivat elevii să își depășească limitele și să se bucure de fiecare moment petrecut la masa de joc.
În cadrul concursului, s-au asigurat premii pentru toți participanții, subliniindu-se astfel importanța efortului depus și a implicării în acest joc fascinant. Premiile nu au fost doar o recompensă materială, ci și o recunoaștere a muncii lor și a dedicării pentru acest domeniu.
Evenimentul a fost nu doar o competiție, ci și un prilej de bucurie și interacțiune între tineri, părinți și organizatori. Atmosfera prietenoasă și entuziasmul general au transformat acest concurs într-o experiență memorabilă pentru toți cei implicați.
După ore de partide încrâncenate și mișcări strategice, au fost anunțați câștigătorii competiției, iar momentul acordării premiilor a fost unul plin de emoție și mândrie.
Podiumul a fost următorul:
Premiul I a fost adjudecat de Ciornuleța Patricia. Premiul al II lea a fost ocupat de Mierloaie Matteo, iar locul al III lea de Palade Teodora.
Fiecare participant a fost răsplătit cu medalii și premii pentru efortul depus și pentru angajamentul lor în acest concurs deosebit.
Prin generozitatea sponsorilor și implicarea activă a organizatorilor, premiile au fost oferite într-un spirit de recunoaștere a talentului și muncii depuse de către fiecare participant. Aceste premii nu au fost doar simboluri materiale, ci și o dovadă a aprecierii pentru devotamentul și pasiunea pe care elevii le-au demonstrat pentru jocul de șah.
Momentul acordării premiilor a fost încununat de zâmbetele largi și bucuria sinceră a copiilor, iar acest eveniment a rămas o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți.
Organizatorul Daniel Drăgan și coordonatorul Clubului de Șah Daniel Dogaru au reușit să creeze o atmosferă de competitivitate sănătoasă și de bucurie pentru copiii implicați, demonstrând încă o dată importanța și frumusețea jocului de șah în comunitatea din Mărășești. Felicitări copiilor și părinților implicați pentru sprijinirea clubului de șah.
Mulțumim sponsorului Celi-Rom Store Srl.
Distribuie: