Proiectul ”O viață mai verde” a programat două noi episoade

Marasesti 1Participanții la proiectul ”O viață mai verde” s-au bucurat de două noi întâlniri. Prima dintre ele a avut loc la Mărășești. Evenimentul a debutat cu o acțiune de promovare a proiectului prin împărțirea de pliante informative în oraș. A continuat apoi cu un joc de cultură generală și creativitate. Tinerii participanți au fost împărțiți în 4 echipe. Fiecare echipă a primit o coală de hârtie și creioane colorate și a trebuit să reprezinte grafic, fiecare după propria imaginație, un copac și prin diverse desene să puncteze efectele pozitive și negative ale omului asupra mediului.

Fiecare echipă și-a ales un nume tematic cum ar fi ”Copiii naturii” sau ”Tehnicieni de salubritate”. Când și-a terminat lucrările fiecare echipă și-a prezentat creația în fața colegilor. Întâlnirea s-a încheiat cu un joc de mișcare și perspicacitate.

Marasesti 2

Marasesti 3Următoarea întâlnire a avut loc sâmbătă, 7 iunie, la Biliești. De data aceasta tinerii au învățat ce înseamnă calitatea apei și au încercat să se indentifice pentru câteva clipe cu unele din viețuitoarele întâlnite în natură, în mediu sălbatic. 🙂
biliesti 1Pentru a vedea cum s-a desfășurat întâlnirea de la Biliești vă invităm să urmăriți filmul de mai jos:

Distribuie: