Primul Seminar DIFA55 din Valladolid, martie 2023, Spania

Pe 9 martie 2023, Amprenta formativă a organizat un seminar cu educatori de adulți din Fundația Rondilla în cadrul Proiectul DIFA55+ în Valladolid, Spania. Prin explicarea proiectului și prin procesul de dezvoltare a rezultatelor restante ale proiectului, Enrico Fontana și Damiana Sudano de la Formative Footprint au prezentat beneficiul educatorilor de adulți bine pregătiți digital, pentru dezimplicarea cursanților lor în momentul interacțiunii cu TIC, cu o atenție deosebită activitati educative.

Vorbitorii Formative Footprint au remarcat adaptabilitatea și utilitatea practicilor digitale pentru peste 55 de adulți colectați în PR1 și relevanța evaluării abilităților digitale din aplicația web prin PR2. Întrucât participanții la eveniment au fost în principal educatori, vorbitorii Formative Footprint au evidențiat Harta de competențe pentru cunoștințele, abilitățile și atitudinile digitale pe care educatorii ar trebui să le evalueze și să le îmbunătățească. În cele din urmă, aplicația web pentru evaluarea zilnică a abilităților digitale de către cursantul adult a fost prezentată și discutată profund, ridicând sugestii cu privire la aceasta.

Evenimentul diseminativ – vizat educatorilor de adulți care își organizează sesiunile de predare de la zero, adaptând constant nivelul de dinamică digitală la gradul de înțelegere al adulților lor despre TIC și dispozitivele digitale – a fost relevant pentru a defini integrarea permanentă a utilizării aplicației web pentru informatică. cursanții începerea, precum și finalizarea orelor. Mai mult, educatorii non-TIC și-au menționat dispoziția de a utiliza rezultatele DIFA55+ ca bază pentru dinamizarea sesiunilor educaționale și evaluarea evaluării în principal.

 

 

Distribuie: