Planifica cursul on line cu Minh voluntar ESC.

Planificare Curs Online: Inteligența Emoțională în Era Schimbărilor

Tema: Inteligența emoțională: abordarea stresului pentru a fi echilibrat și adaptat la schimbările enorme ale secolului XXI.

Descriere:Secolul 21 este caracterizat de o revoluție tehnologică care aduce schimbări fără precedent în istorie. Cu toate acestea, predicția viitorului este incertă, iar generația tânără se confruntă cu provocări majore în adaptarea la schimbările radicale. Acest curs se concentrează pe dezvoltarea inteligenței emoționale pentru a ajuta tinerii să gestioneze stresul, să se echilibreze și să se adapteze cu succes la transformările din domeniul profesional și mental.

Cuprins:

Introducere în Inteligența Emoțională. Definirea conceptului de inteligență emoțională.Importanța dezvoltării inteligenței emoționale în era schimbărilor rapide.

Conștientizare de Sine și Autocontrol

Cum să-ți înțelegi propriile emoții și reacții.Tehnici de autocontrol în situații stresante.

Empatie și Relații Interpersonale

Importanța empatiei în relațiile interpersonale.

Cum să construiești și să menții relații sănătoase.

Adaptabilitate la Schimbare

Strategii pentru a face față schimbărilor sistematice.

Cum să-ți ajustezi obiectivele și planurile în funcție de schimbări.

Autoactualizare și Dezvoltare PersonalăCum să-ți descoperi potențialul maxim.Planificarea dezvoltării personale pe termen lung.

Despre Echipa Noastră:

Suntem un grup de voluntari cu expertiză în diverse domenii precum psihologie, tehnologie și drepturile omului. Unim forțele pentru a aduce schimbări semnificative și pentru a pregăti generația tânără pentru provocările secolului XXI. Avem ca obiectiv dezvoltarea abilităților esențiale pentru adaptarea la schimbare și gestionarea cu succes a stresului într-o lume în continuă evoluție.

Prin acest curs, ne propunem să oferim participanților instrumente și cunoștințe practice pentru a-și dezvolta inteligența emoțională și a deveni lideri ai schimbării în propriile vieți și comunități.

Quy Minh Nguyen Dang

 

 

 

 

Distribuie: