În căutarea lui Moș Crăciun

   În această seară, 100 de copii de la Clubul Copiilor Mărășești au pornit într-o aventură magică – în căutarea lui Moș Crăciun! Într-un decor de poveste, echipa Asociației Bunul Samaritean Nicorești i-a așteptat cu brațele deschise pe micuții exploratori din Marasesti.
Însoțiți de părinți și de cei de la Voluntariat Pentru Viață, copiii au colindat la partenerii noștri din Nicorești – Asociația Bunul Samaritean.
Magia Crăciunului a prins viață în inimile fiecărui copil în momentul în care Moș Crăciun și spiridușii săi au adus zâmbete și bucurie neînchipuită prin muzică și dans. Fiecare colind, fiecare râs și fiecare cadou primit de la Moș Crăciun au fost ca niște clipe magice desprinse din basme. Fericirea a fost atât de mare, încât cuvintele nu pot cuprinde întreaga emoție.
Mulțumim echipei Asociației Bunul Samaritean pentru primirea călduroasă, domnului Ionel Melinte și doamnei Aurelia Stoian pentru această zi plină de bucurie.
Vă mulțumim tuturor pentru că ați fost parte din această călătorie magică și pentru că ați adus zâmbete pe chipurile copiilor noștri. Sărbătorile vin cu magie, iar astăzi, magia a fost cu noi! Astfel de momente aduc lumina și căldura în inimile noastre, iar bucuria pe care am trăit-o împreună este ceva ce vom păstra mereu în amintiri. #MagieDeCrăciun #BucuriePentruCopii #MulțumiriSpeciale
Distribuie: