Vizita la Zaga-Zaga

 

Recent, Asociația „Voluntariat pentru Viață” a coordonat o vizită extraordinară pentru seniorii din Programul de Interes Național la minunatul complex turistic Zaga-Zaga. Această inițiativă a fost posibilă datorită generozității și sprijinului considerabil al SC „Marfishing” SRL și al patronului său, Radu Eugen.

Detalii despre Vizită:

  • Participanți și Colaboratori: Seniorii din Programul de Interes Național au beneficiat de o zi specială în compania voluntarilor și coordonatorilor Asociației „Voluntariat pentru Viață”, cu sprijinul financiar și logistic al SC Marfishing SRL.
  • Activități Desfășurate:
    • Plimbări cu barca pe lac: Seniorii au avut oportunitatea să exploreze frumusețea naturii și liniștea lacului într-o plimbare relaxantă cu barca.
    • Drumeții în pădure: O incursiune plină de poveste prin pădure, oferind momente de relaxare și contemplare a frumuseții naturii.
    • Masa cu meniu pe bază de pește: SC Marfishing SRL a oferit o masă delicioasă și sănătoasă, bazată pe preparate din pește proaspăt.

Impresii și Reacții:

Participanții au fost profund emoționați și recunoscători pentru o zi atât de specială. Mulți dintre seniori au exprimat bucuria și recunoștința pentru ocazia de a experimenta astfel de activități, care au adus lumina și fericirea în viețile lor.

Această experiență la Complexul Turistic Zaga-Zaga a fost un moment de neuitat pentru seniorii implicați, oferindu-le nu doar distracție și relaxare, ci și ocazia de a crea amintiri prețioase. Eforturile de colaborare dintre Asociația „Voluntariat pentru Viață”, SC „Marfishing” SRL și patronul complexului, Radu Eugen, demonstrează impactul profund pe care comunitatea și mediul de afaceri îl pot avea în îmbunătățirea vieților celor din jur.

 

Distribuie: