Să nu ne uităm eroii! Motive bine întemeiate pentru a vizita Mărăşeştiul!

Sa nu ne uitam eroii 21 NOAsociatia „Voluntariat pentru Viaţă” a desfasurat o parte a proiectului “Sa nu ne uitam eroii” finantat de C.E. prin A.N.P.C.D.E.F.P. Un proiect foarte frumos ce aduce tinerilor multe cunostinte avand in vedere trecutul istoric al acestui oras, Mărăşeştiul, “pe unde nimeni nu mai trece“.

Astazi am invatat lucruri frumoase despre trecut pe care nu le stiam sau stiam doar cateva franturi. Un domn profesor de istorie, un ghid minunat… a avut rabdare sa ne explice ce modificari a suferit Romania pe perioada celor doua Razboaie Mondiale dar si multe alte lucruri interesante despre fiecare monument in parte, despre adevaratii nostrii eroi.

De ce sa vizitezi Marasestiul?

In primul rand pentru ca este un oras devenit Monument datorita marilor Batalii ce s-au dat aici in urma cu multi ani!

Mai jos voi atasa cateva poze cu monumentele orasului pentru a putea vedea si tu, cel ce ma citesti acum, că, DA, ai motive sa vii sa vizitezi orasul acesta. E un oraş mic ce-i drept, dar frumos, plin de istorie si de glorie si as mai vrea sa adaug aici faptul ca proverbul “Esentele tari se tin in sticlute mici” este unul dintre acele proverbe potrivite orasului Mărăşeşti.

Clic AICI pentru articolul integral şi pentru a vedea o galerie FOTO extrem de interesantă!

Distribuie: