O zi plină de energie pozitivă și bucurie

Seniorii din Mărășești s-au reunit astăzi la Centrul Social Multifuncțional, alături de nepoți, pentru a petrece o zi plină de energie pozitivă și bucurie.
Am avut privilegiul de a primi vizita domnului agent principal Vasilache Marian din cadrul Poliției orașului Mărășești care a făcut o informare despre prevenirea și gestionarea violenței în familie.
Prin discuții deschise și interactive, participanții au învățat despre diversele aspecte ale acestui fenomen și au explorat modalități eficiente de a-l contracara.
Cu toate că scopul principal al întâlnirii a fost unul serios și educativ, atmosfera s-a transformat ulterior într-o sărbătoare plină de veselie.
Într-un cadru festiv, am sărbătorit aniversații lunii februarie.
Tortul delicios, muzica îmbietoare și dansul ne-au făcut ziua și mai specială, iar mult așteptatul joc de Bingo a adus râsete și distracție în rândul tuturor participanților. Această după-amiază unde s-au reunit bunici și nepoți în activități comune, rămâne cu siguranță una memorabilă pentru toți cei implicați, reprezentând o combinație perfectă unde generații diferite petrec împreună cu bucurie timp de calitate.
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Generații în armonie ” finanțat de Fundația Regală Margareta a României.
Distribuie: