Manifestare artistică consacrată copiilor, organizată de Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă“ din Mărăşeşti

Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă“ din Mărăşeşti, Asociaţia „Romi pentruasociacia v m romi“ din Panciu şi Asociaţia „VIP“ din Italia, reprezentată în România de douăzeci de voluntari, au organizat joi, 29 august, în Cartierul Modruzeni din Mărăşeşti, o manifestare artistică consacrată copiilor. Din program nu au lipsit teatrul, spectacolul cu clovni şi, mai ales, buna dispoziţie care s-a putut citi pe chipurile copiilor neobisnuiţi cu actele culturale şi caritabile.

Manifestarea s-a desfăşurat într-un spaţiu privat, deşi autorităţile s-au simţit lezate de această acţiune pentru copii trimiţând organele de politie la locul desfasurarii spectacolului. Ne dorim ca această manifestare organizată de Asociaţia „Voluntariat pentru viaţă“ din Mărăşeşti să fie prima acţiune dedicată copiilor şi tinerilor din Mărăşeşti. De asemenea, asociaţia invită persoanele voluntare să se alăture acţiunilor noastre.

Actiunea face parte dintr-un amplu program de colaborare in care un rol important il are programul de finanţare pe fondul ONG –Serviciul European de Voluntariat.

Daniel DRĂGAN, preşedinte 

Distribuie: