jocul de Bingo și celebrarea aniversaților născuți în luna martie

Astăzi, Centrul Social Multifuncțional a fost martorul unei zile de neuitat, plină de bucurie și interacțiune!
Seniorii din cadrul Serviciului de Asistență Comunitară au fost însoțiți de nepoți și de voluntarii Corpului European de Solidaritate, creând o atmosferă plină de veselie și energie pozitivă.
Principalul eveniment al zilei a fost jocul de Bingo și celebrarea aniversaților născuți în luna martie. Muzica, dansul și zâmbetele au umplut încăperile centrului, creând o atmosferă contagioasă de fericire.
Oaspeții speciali ai zilei au fost doamnele Nuța Donici, Jenica Radu, Bița Costache și Pohrib Maria de la Asociația Pensionarilor Tecuci care ne-au împărtășit din experiența dumnealor.
Unul dintre momentele cele mai frumoase a fost atunci când musafirii noștri s-au alăturat activităților noastre.
Astfel de interacțiuni demonstrează puterea și importanța conectării între generații și între comunități.
Ne-am gândit că ar fi minunat să continuăm colaborarea cu Asociaţia Pensionarilor din Tecuci în activități și proiecte viitoare. Prin lucrul împreună, putem îmbogăți experiența noastră comună și ne putem sprijini reciproc în activități intergeneraționale.
Este o oportunitate de a învăța unii de la alții și de a crea amintiri de neuitat.
Comunitatea noastră este plină de potențial, iar împreună putem face minuni. Așteptăm cu entuziasm să continuăm să construim legături puternice și să aducem bucurie în inimile tuturor celor implicați.
Echipa Centrului Social Multifuncțional vă mulțumește tuturor pentru participare și implicare!
Distribuie: