Într-o călătorie virtuală prin Algeria

Astăzi am avut o experiență minunată alături de elevii școlii gimnaziale Ecateriana Teodoroiu, într-o călătorie virtuală prin Algeria. Am avut ocazia să descoperim cultura lor bogată, tradițiile fascinante, delicioasa mâncare locală și locurile turistice impresionante.
Am fost impresionați de diversitatea culturală a Algeriei și de modul în care aceasta se reflectă în viața de zi cu zi a oamenilor. Am avut ocazia să învățăm despre alfabetul arab și să descoperim cum se scrie și se pronunță cuvintele în această limbă frumoasă.
În final, am fost impresionați de frumusețea peisajelor din Algeria. Am descoperit locuri turistice spectaculoase, precum deșertul Sahara, orașul vechi din Alger și grădinile Jardin d’Essai du Hamma. Am fost fascinați de peisajele naturale impresionante și de bogăția culturală a acestor locuri.
Mulțumim din suflet voluntarilor ESC pentru prezentarea lor minunată și pentru că ne-au oferit oportunitatea de a călători virtual în Algeria. A fost o experiență memorabilă și educativă pentru noi.
Corpul European de Solidaritate
Distribuie: